NOORDERWIJK Reeds bij het betreden van brasserie – restaurant het Zuiderhuis proef je de mediterrane sfeer. In de open keuken zie je niet alleen Lotte, Ann en Tamara rechtstreeks aan het werk met dagverse producten, ook snuif je pure zuiderse aroma’s op, welke je letterlijk even doen verademen. Het Zuiderhuis heeft nog meer troeven. Het heeft een uitgebreide kaart met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt er doorlopend genieten van lekkere pasta’s, salades, schaaldieren en lekkere vis-, vlees- en wildgerechten. Ook staan er steeds minimum 10 vegetarische gerechten op de kaart. De seizoensgebonden suggesties staan vermeld op de krijtborden en worden verder deskundig voorgesteld door de vriendelijke kelners en diensters.

’s Avonds wordt de open haard in de open keuken aangestoken wat voor nog meer gezelligheid zorgt tijdens winterse periodes.

Bij ieder gerecht staat het Zuiderhuis voor versheid en eerbied voor het product. Verwacht je zeker aan een gezonde seizoenskeuken waar ook biologische ingrediënten hun plaats hebben. Naast het suggestiebord is het eveneens aan te raden om de speciale tapasmenu, de vrijdagse barbecue of de zondagmenu eens te proberen.

Ook voor de wijnen hanteert het Zuiderhuis een eigen filosofie. Zo werd het assortiment en de scherpe prijssetting op de wijnkaart door kenners zeer gewaardeerd en kregen ze het label van Fair Wine Restaurant.

Het interieur van het Zuiderhuis vervoert je gedachten naar (wat had u gedacht) zuiderse oorden. Het restaurant werd nog maar net gerestyled . Alles werd in een nieuw, gezellig jasje gezet.

Naast de zaak bevindt zich een ruime parking. Om het zuiderse verhaal helemaal af te maken is er een ruim, gezellig terras met druivelaars, vijgen- en kiwibomen. Het Zuiderhuis is tot slot uitermate geschikt voor feesten met grotere groepen en feesten.

Hou zeker ook de website in het oog voor de verrassende acties en thema-avonden.

Maandag en Dinsdag gesloten alle andere dagen open vanaf 11 uur. Alle feestdagen geopend! 

Zuiderhuis, Restaurant in Herentals.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review